BETALEN


VRAGEN OVER BETALEN

Hoe kan ik betalen?

Alle betalingen worden via onze Payments Service Provider Shopify Payments afgehandeld. Het is mogelijk om via de volgende betaalmethoden te betalen:

  • Bankoverschrijving;
  • Creditcard (MasterCard/ VISA);
  • iDEAL of Bancontact;

Betalen via bankoverschrijving:

Bij een bankoverschrijving maakt u zelf het bedrag over naar de bankrekening van onze KNAB bankrekening. De benodigde gegevens ontvangt u per e-mail. Houdt er wel rekening mee dat uw bestelling pas kan worden verstuurd wanneer uw betaling is ontvangen. Wanneer u kiest voor een bankoverschrijving, duurt het enkele dagen voordat uw bestelling wordt verstuurd.

Betalen via creditcard:

U kunt uw bestelling betalen met de MasterCard en VISA creditcard. Om uw gegevens te beschermen, worden deze volledige gecodeerd verstuurd via SSL-servers en zijn zo beveiligd tegen toegang van derden. Zodra u de bestelling heeft afgerond zal het bedrag direct van uw rekening worden afgeschreven. Wanneer u kiest voor betalen via Mastercard of VISA vult u uw creditcardnummer en vervaldatum in. Vervolgens vult u de CVC/ CVV code  en de naam van de kaarthouder in. De CVC/CVV code is een nummer dat uniek verbonden is aan uw creditcard. Deze driecijferige code vindt u op de achterkant van uw creditcard. Zodra u de gevraagde gegevens heeft ingevuld zal de creditcardmaatschappij de transactie in maximaal 30 seconden autoriseren. Als de transactie is geautoriseerd wordt uw bestelling zo snel mogelijk  verstuurd.

Betalen via iDEAL of Bancontact:

We bieden u de mogelijkheid met iDEAL te betalen. U betaalt dan in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. U kiest om in te loggen of voor het gebruik van de iDEAL QR code en doorloopt dezelfde stappen als dat u bij internetbankieren gewend bent. Het voordeel hiervan is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde, strenge, beveiligingseisen van uw bank.

Betalen via PayPal:

Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien u al een PayPal account heeft, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Zodra de betaalopdracht is geautoriseerd wordt uw bestelling direct verwerkt. Indien u goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op uw PayPal-account of uw bankrekening.

 

Hoe kan ik zien of mijn betaling is ontvangen?

Wanneer u zich heeft geregistreerd als gebruiker van onze webshop kunt u via uw persoonlijke account bekijken of we uw betaling hebben ontvangen. Wanneer u (nog) geen account heeft dan kunt u via de volgende link, met behulp van uw ordernummer en e-mailadres bekijken of we uw betaling hebben ontvangen.

Hoelang duurt het voordat mijn betaling per bankoverschrijving is ontvangen?

Wanneer u het aankoopbedrag per bankoverschrijving heeft overgemaakt duurt het 2- 3 werkdagen voordat wij uw betaling hebben ontvangen. Zodra we uw betaling hebben ontvangen kunnen we uw bestelling versturen.

Ontvang ik een factuur?

We sturen u per e-mail geen factuur toe. Wel ontvangt u van ons een e-mail met daarin een link waarmee u uw factuur online kunt bekijken. Via de link in de betreffende e-mail kunt u door uw bestelnummer en e-mailadres op te geven uw factuur bekijken. Wanneer u zich heeft geregistreerd als gebruiker van onze webshop kunt u uw facturen ook inzien door in te loggen in uw persoonlijke account. Wanneer u (nog) geen account heeft dan kunt u via de volgende link de factuur inzien

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen die worden getoond in de webshop zijn inclusief BTW.

Waar kan ik het BTW nummer vinden?

Hieronder staat onze BTW nummer vermeld:

Nederland: NL

Kan ik veilig betalen in de webshop?

De betaalomgeving van onze webshop maakt gebruik van Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een methode om gegevens die u via internet verstuurt te coderen, zodat alleen de ontvanger ze kan lezen. Op deze manier kunnen wij er zeker van zijn dat u veilig kunt betalen.

Wat moet ik doen als mijn vraag niet is beantwoord?

Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.