Colofon


Beheerder van deze website:

IMMORTALIS.nl is de handelsnaam voor de officiële online winkel voor IMMORTALIS-producten. Deze specifieke online winkel is bedoeld voor klanten in Nederland.

De IMMORTALIS onlineshop worden beheerd door IMMORTALIS juwelen en sieraden.

IMMORTALIS bedrijfsgegevens:
Bredaseweg 12, 5111 GC, Baarle-Nassau
Telefoonnummer: 085-0026216
KvK-nummer: 81548788
Btw-nummer: NL003575910B28
Bereikbaarheid:
Van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 17.30 uur
E-mailadres: klantcontact@immortalis.nl

Voorwaarden en retourbeleid:

De voorwaarden van IMMORTALIS online shop zijn van toepassing op alle bestellingen en leveringen via deze website. Deze voorwaarden beschrijven de rechten van onze klanten, inclusief informatie over garanties en de bedenktijd.

Intellectuele eigendomsrechten:

Alle op deze website gebruikte rechten op foto’s, inclusief auteursrechten, berusten bij IMMORTALIS of er zijn door IMMORTALIS de licentierechten voor verkregen. Op de door IMMORTALIS gemaakte inhoud en werken op deze pagina’s is auteursrecht van toepassing. Voor verveelvoudiging, verwerking, verspreiding en elke andere vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is voorafgaande schriftelijke toestemming van IMMORTALIS of de betreffende auteursrechthebbende vereist. Downloads en kopieën van deze pagina’s zijn uitsluitend toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud niet is gemaakt door IMMORTALIS online zijn de nodige licenties van auteursrechten van derden verkregen.

Deze handelsmerken en handelsmerktekens mogen niet in verband worden gebracht met enig product of enige dienst die niet van IMMORTALIS is en mogen niet worden gebruikt op een manier die kan leiden tot verwarring onder klanten van IMMORTALIS of die de goede naam van IMMORTALIS kan aantasten of in diskrediet kan brengen.